Seara de JOY !

Seara De Joi Este Pentru Noi...Femeile!

O Intalnire Saptamanala –  Interactiva, Joviala, Informala, De Exprimare...Personala !

Stiu, sunt pretutindeni o multime de  cursuri, ateliere, seminarii care te invita sa vii si  sa rezolvi probleme ale existentei tale.

Cred ca punem un accent prea grav  doar in ,,a rezolva probleme” , in a ,,repara relatii stricate”, in a “descoperi disfunctii”, “in a gestiona crize”...

Ce-ar fi daca am schimba un pic perspectiva si am indrazni sa participam la viata noastra asa cum participi la un joc? 

Ce-ar fi daca am incepe sa ne spunem povestea de viata incepand-o nu cu clasicul si implacabilul “a fost odata ca niciodata” ci cu un creativ…”va fi odata ca niciodata”?!

Ce-ar fi daca am renunta la a cauta metode care ne indeparteaza de nefericire, neajunsuri, esecuri si stress si am incepe sa invatam sa fim cautatori de frumusete, de resurse?

Eu iti propun sa ne jucam impreuna acest joc din care nimeni nu va pierde si fiecare poate castiga… Invitatia este a mea, alegerea este a Ta…

In fiecare seara de joi  fiecare femeie care doreste sa isi dedice un timp pretios pentru Sine, este asteptata  intr-un spatiu placut, unde   (re)invatam impreuna  sa ne bucuram de Viata, de placerile ei simple, de ceea ce avem, de noi insine .

  In mod interactiv, informal, in relaxare si cu zambetul pe buze, prin exercitii variate, de practica ori teorie, simple sau sofisticate, de dinainte pregatite sau de momentul acela inspirate vom invata :

- sa exploram mai mult lumea minunata din interiorul nostru

- sa privim catre partea pozitiva a fiecarei situatii

-sa comunicam flexibil, armonios, autentic, cu noi insine si cu cei din jur

-sa ne ,,tesem,, starea de Bine indiferent de circumstantele exterioare

- sa descoperim cu ce culori ne-ar place sa ne vedem propria Viata, si-apoi…sa ne-o si desenam, asa cum ne-o dorim, fiecare in parte!

Fiecare seara de joi are o tematica speciala si va fi anuntata din timp in calendarul de evenimente si la rubrica ,,oferta cursuri,,  postate pe site. Va invit sa le consultati! 

 Biletul de intrare pentru acest... joc  costa 68  lei.  Doamnele care recomanda mai departe evenimentele noastre, vor primi 10% discount pentru fiecare persoana care se inscrie la intalniri la recomandarea acestora.

Ceaiul, cafeaua, apa, snacks-urile si un cadourile  surpriza la fiecare intalnire vor fi nelipsite ! La intalniri este incurajat networking-ul .

Pentru persoanele care participa la mai multe intalniri, se va aplica un discount de 10% pentru fiecare participare.

Discounturile sunt cumulabile.

Intalnirile se vor tine cu un numar de minim 5 si maxim 20 persoane.  Locurile se ocupa in ordinea rezervarii ferme. Locatia este in apropiere de Piata Muncii  iar adresa exacta va fi comunicata persoanelor inscrise. 

Detalii si inscrieri la adresa de e-mail: clara_ascendent@yahoo.com

Te-astept cu drag sa ne cunoastem !

Clara Toma