multumesc, 2014...

Putem , desigur, sa pasim in noul an si fara sa ne uitam la cel care a trecut. Insa uitand sa ne uitam in urma, ne ratam sansa si dreptul de a lua cu noi, in urmatoarea portiune a calatoriei noastre, comori ce ne ajuta sa ne parcurgem drumul mai lin sau mai frumos...

Imi iau ragaz cateva minute si ma uit printre pasii si peste clipele anului din care mai sunt de curs doar cateva zile:

M-am trezit in 361 de dimineti fericita sa vad zambetul copilului meu si recunoscatoare ca am fost sanatosi si impreuna.

Am citit (doar) 18  carti, am scris si publicat trei iar ca editor am republicat mai multe carti care de cativa ani  contribuie la transformarea  multor oameni.

Ca trainer am sustinut 38 de seminarii,  am contribuit (ca organizator, partener, sponsor sau participant) la peste 50 de evenimente din domenii legate de antreprenoriat, comunicare, spirittualitate,dezvoltare personala; am lansat  3 site-uri noi, am scris si publicat aproximativ 250 articole motivationale , de comunicare si dezvoltare personala.

Am terminat formarea in hipnoza .Am inceput si am terminat  formarea in coaching cu Daniel Zarnescu si Gratian Sonu.  Mi-am asumat identitatea de coach si am decis sa contribui la transformarea celor care isi doresc, prin acest instrument extraordinar care este coaching-ul.

Am  urmat un curs de feminitate  tinut de Oana Stoianovici care m-a ajutat sa ma reconectez cu energia mea feminina care se pierduse in comportamentele mele masculine, unul de coaching in alergare , in care Andrei Rosu mi-a reamintit sa ma ocup cu grija si atentie de aceasta zeste valoroasa care e corpul meu,  doua work-shop-uri revelatorii si transformatoare tinute de Lise Bourbeau si Rune Heivang, prin care m-am reconectat cu misiunea sufletului meu si cu Prezentul.

Am reinceput cursurile de tango(cu Pasiune!),  am jucat golf, am facut yoga si pilates.

Am reinceput sa pictez. Si sa-mi apreciez latura mea creativa.

Am devenit mai ordonata si am inceput sa pretuiesc planificarea la adevarata ei valoare.

Am contribuit la ruptura unei relatii de cuplu care ajunsese sa se erodeze si sa ne erodeze pe amandoi si , dupa o perioada de separare edificatoare, am contribuit, impreuna cu acelasi om pe care il iubesc si ma iubeste, la reconstruirea unei Relatii pe o fundatie noua, mai solida si mai potrivita fiecaruia din noi.

Am intalnit zilnic cel putin 2-3 oameni interesanti si frumosi, am zambit de cel putin 20 ori si am ras in hohote cel putin o data pe zi, am plans ori de cate ori am simtit nevoia sa plang, am constatat ca relatia cu cativa prieteni vechi a ruginit sau s-a destramat, am fost bucuroasa sa vad ca am primit in viata mea cativa prieteni noi , pe care pot conta la bine si la greu.

Am tesut sute de vise, le-am destramat apoi, am pastrat doar cateva din care am impletit un fir solid catre viitor.

Am incheiat cateva proiecte majore, am abandonat cateva ce nu ma mai reprezentau si am conceput alte proiecte pe care le voi aduce la realizare in anul care vine.

Am calatorit in 3 tari , am schimbat locuinta de  2 ori si biroul o data.

Am renuntat la zeci de convingeri limitative, mi-am acceptat parti pe care nu le acceptasem ani la rand, mi-am imbratisat umbrele si greselile, m-am impacat cu mine din multe puncte de vedere, am curatat colturi de minte si de suflet in care nu mai umblasem demult si se prafuisera.

Am trecut cu bine prin efectele a nenumarate amagiri, dezamagiri, frici, caderi de energie, esecuri, intamplari nefericite, pierderi, examene complicate.

M-am reintalnit cu partea divina din mine  si dupa ce am ratacit obositor  si initiatic atatia ani , m-am reintors la linistea, siguranta, pacea si bucuria de a fi si de a ma simti Copil  iubit si protejat al Tatalui Ceresc si al Mamei Pamant.

Am reinvatat sa fiu fericita si recunoscatoare pentru tot ce sunt, ce simt, ce fac, ce am, ce intalnesc  in fiecare Clipa a acestei existente pretioase…

Stiu acum ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, ne vorbeste prin oameni, ne atinge prin oameni. De aceea multumesc fiecarui om cu care imi intersectez fie si pentru o clipa, pasii , vocea , privirea ori gandul.

 Multumesc mai ales copilului si iubitului meu : prin ei ma simt privita, imbratisata si iubita de Dumnezeu in Fiecare Zi.

In inimile lor am gasit izvorul  iubirii pentru mine, prin ochii lor vad mai clar drumul spre maine, prinzandu-mi mainile de mainile lor merg(em)   Inainte…spre un Nou An.