Coaching

Motto:

??? De ce as ramane o masina daca Vreau si Pot deveni… Ferrari !!!

M-am purtat mult timp ca o masina de cursa lunga, cu motor puternic si anduranta buna dar ma simteam uzata, cu capacitate redusa, consum mare si o nevoie constanta de service pentru a inainta si a-mi mentine directia. 

Coaching-ul a fost pentru mine un tuning in urma caruia am inceput sa functionez si sa ma simt ca o masina de Formula 1.  Apoi am devenit eu insami coach, asumandu-mi rolul de a-i ghida pe aceia care doresc, sa devina piloti de top ai propriei existente .

? ! Cum ar fi sa descoperi la randul tau cum este sa participi la cursa catre varianta cea mai dorita a Vietii tale !?

Ca sa afli este de ajuns sa stabilesti o intalnire de coaching cu mine: Clara Toma, coach de Performanta.

Demareaza spre noul an la volanul propriei vieti, apasa pe acceleratia progresului tau, ruleaza in timp record pe pista cea mai potrivita pentru tine.

 Doar 5 locuri disponibile mai am pentru luna decembrie. Un loc poate fi al tau.

Pentru ca viteza de reactie este un indicator de performanta  ce merita recompensat, primele trei persoane  beneficiaza de un discount de 50% din pretul sedintei de coaching ( pretul va fi comunicat personal persoanelor interesate)

TU dai ,,START !,,  la Cursa Performantei Tale sunandu-ma la numarul 0747085371 sau trimitandu-mi  un e-mail de rezervare a locului pe adresa:  claratoma@exprimari.ro .

Incantata sa iti fiu copilot in aceasta cursa speciala in care  vei experimenta…primii kilometri  catre cea mai Performanta Versiune a Ta