Despre mine

 

...devin ceea ce imi este menit sa fiu acceptand si iubind ceea ce Sunt...

 

Misiune si Crez :

…Sã creez
cu Bucuria faptului de a aduce ceva nou pe lume,
cu Pasiunea care însufleteste tot ce este viu cu adevãrat,
cu Entuziasmul de a putea exprima o parte din mine prin ceea ce fac,
cu Dragostea pe care o am pentru tot ce este Frumos,
cu Inspiratia primitã de la tot ce este în jurul meu,
cu Armonia pe care o simti lucrând cu plãcere,
cu Credinta cã nimic din ce fac(em) nu este fãrã rost…

 

Ce  pot oferi altora :

 

Dupa ani de transformari profunde, care au implicat deopotriva: reusite si nereusite, invatari, uitari, reinvatari, suisuri si coborasuri, pierderi si castiguri, speranta si deznadeje, drumuri noi si renuntari, am inteles ca a acorda atentie si iubire fiintei proprii este una din cele mai intelepte decizii din viata, am realizat ca a investi in mai-Binele tau si in re-Nasterea ta este una din cele mai profiabile investitii, am acceptat ca fara a te iubi pe Tine, fara a te accepta asa cum esti si fara a-ti da respectul cuvenit, nu vei putea sa iubesti, accepti, respecti cum se cuvine pe cei din jur si nici ei pe tine. 

Experienta transformarilor mele cumulata cu formarile e care le am in domeniul comunicarii si al dezvoltarii personale este o Resursa pe care o pot oferi celor care au nevoie de ea, prin seminariile, atelierele, conferintele  pe care le sustin si/sau le organizez, prin cartile si articolelele pe care le scriu/editez si prin consilierea individuala pe care o propun.

 

Fiecare poate calatori sau evolua de unul singur. Sau putem face calatoria  catre viata pe care o dorim, impreuna cu altii.  Pot fi alaturi de cei care isi doresc un ghid in Calatoria de cunoastere si crestere interioara . 

Drumul catre  ceilalti trece prin Noi insine.

 

Ce spun alte persoane despre mine si despre activitatea mea:

,,Se spune ca destinul sau  Dumnezeu aduce in viata ta persoanele potrivite la momenul potrivit. De la care sa inveti, care sa te ajute sa te dezvolti si sa mergi mai departe. Daca vezi sau  intelegi sau nu, e alta poveste. “Descopera–ti comportamentele de autosabotare si invata sa le elimini din viata ta” este seminarul la care am participat si am constientizat ca “sabotorul “ sunt chiar eu. Nu fostul iubit, mama , sefii, educatia ci ..eu. Eram putin in deriva si nu intelegeam de ce oricate carti am citit, consiliere am facut parca ceva nu se lega. Daca trainer-ul care este Clara Toma nu intuia ce se intampla si…nu era putin mai dura (asa am gandit eu atunci), as fi mers in deriva cine stie cata vreme, aratand cu degetul in stanga si in dreapta fara a arata corect “vinovatul”. De solutii nici nu s-ar mai fi pus problema. Asa ca multumesc pentru ocazia de a vedea ce era prea aproape.,, Stefania Niculescu