Consiliere

Fiecare dintre noi are macar un moment in viata cand simte nevoia sa fie ascultat si inteles cu adevarat, fara a fi judecat, criticat , cand simte nevoia de a fi ghidat  in  alegerea drumului potrivit in viata, in a face schimbari semnificative in anumite relatii, in a reconsidera proiectele de viitor. In aceste momente , consilierea individuala este de un real folos. Consilierea pe care o ofer poate avea ca obiectiv:

- imbunatatirea comunicarii cu propria persoana, ascultarea adevarateor nevoi, reperarea resurselor dar si a limitelor si a convingerilor blocante

-imbunatatirea relatiile cu partenerul de cuplu, cu parintii, cu copiii

-imbunatatirea relatiilor de munca si la nivel social

-dobandirea unei stari de armonie interioara si de (re)conectare trup-minte-suflet

-relaxarea si cobaterea stresului 

-conceperea unui plan personalizat de transformare a vietii in diverse aspecte ale acesteia 

Conceptele, tehnicile si principiile pe care se bazeaza procesul de consiliere individuala fac parte din metodele in care am fost formata . Ele sunt alese in functie de persoana si situatia vizata si sunt imbinate intre ele si combinate cu experienta personala .

Consilierea este recomandabil sa fie ,,fata in fata,, . Totusi, pentru persoanele care nu au timpul necesar pentru consiliere sau sunt reticente in a-si expune in fata cuiva anumite situatii prblematice, ofer si posibilitatea consilierii on-line. Pentru detalii privind orarul, locatia si tariful sedintelor de consiliere va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail : claratoma1@gmail.com  sau la numarul de telefon 0747085371 , luni-vineri intre orele 12-18.